Udendørssæson

Vil du se tidspunkter for vores træninger, så skal du ind til vores Træningsoverblik

 

Her på siden finder du information om de forskellige slags træninger vi har.

OBS! Der tages forbehold for ændringer, da vi løbende hvert år har ændringer. Gå ind på btktennis.halbooking.dk for at se vores aktuelle hold.

Sidens overskrifter ses herunder:

[toc class=”htoc”]


Tilmelding til træning

Følg nedenstående skridt for at tilmelde dig træninger, som kræver tilmelding:

 1. Klik ind på vores bookingside btktennis.halbooking.dk
 2. Log ind.
 3. Køb passende medlemskab
 4. Klik på menupunktet “Tilmelding til træning/hold”.

Familietennis HVER søndagFamilietennis

Familietennis er for børnefamilien, der gerne vil introducere tennis og bold-leg til børnene, og er målrettet til de yngste alderstrin:

 • 3-5 år: mor/far eller anden voksen er med på banen hver gang
 • 5-7 år: mor/far eller anden voksen er med på banen hver anden gang
 • 7-9+ år: mor/far eller anden voksen træner/spiller på banen ved siden af

I BTK spiller vi familietennis hver søndag i udendørssæsonen, og det har været en stor succes siden introduktionen af konceptet i 2015.

Deltagelse i familietennis forudsætter et medlemskab for de deltagende – det kan være normale medlemskaber såvel som familiemedlemskab.

Familietennis er, ligesom Voksenintroduktion et koncept der er udviklet af DGI’s ”Bevæg dig for livet”, der har til formål at gøre det let at komme i gang med at dyrke sport. Læs mere her: https://www.bevaegdigforlivet.dk/tennis/for-nye-spillere/spil-tennis-med-familien


Voksenintroduktion

Voksenintroduktion er et uforpligtende tilbud til alle over 18 år, der gerne vil lære at spille tennis – eller gerne vil i gang igen.
Du får:

 • 4 x træning af 1,5 times varighed
 • Gratis tennisketsjer, hvis du melder dig ind i klubben
 • Mulighed for at booke baner på lige fod med medlemmer i perioden
 • Introduktion til basal tennisteknik – tilpasset dit niveau
 • Kendskab til tennisspillets regler
 • Mulighed for at lære klubben at kende og finde en makker på dit eget niveau
 • Masser af frisk luft og god motion

Pris: 275 kr. (behold ny ketcher, hvis du køber fuldt medlemskab bagefter)
Hvor: BTK’s udendørs baner
Hvornår: Søndage (kun før sommerferien, eftersommerferien fortsætter søndagene som normal introtræning, hvor medlemskab er påkrævet, samme niveau). Se aktuelle datoer og info om tilmelding her – Klik under sæsonhold (kun udendørssæson)
Tilmelding: via btktennis.halbooking.dk

Når du først er tilmeldt, møder du blot op iført sportstøj og sko uden grove såler. Så vil vi gøre alt for, at du får nogle aktive timer fuld af gode tennisoplevelser.
Voksenintroduktion er, ligesom Familietennis et koncept, der er udviklet af DGI’s ”Bevæg Dig for Livet”, der har til formål at gøre det let at komme i gang med at dyrke sport. Læs mere her https://www.bevaegdigforlivet.dk/tennis/for-nye-spillere/tennis-for-voksne-begyndere

I samarbejde med DGI’s Bevæg Dig for Livet har BTK et koncept ved navn ”Voksenintroduktion” i udendørssæsonen. Sæsonens første hold starter altid omkring sæsonstart for udendørssæsonen.

Til Voksenintroduktion får seniorer, som er nybegyndere muligheden for at prøve tennissporten af til en meget fornuftig pris. Vælger man at melde sig ind i klubben efter forløbet får man desuden en ny ketsjer gratis med oven i hatten. Under forløbet har deltagerne fuld mulighed for booking af tennisbaner. Træningsforløbet er forbeholdt NYE spillere.

Pris: 275 kr. (behold ny ketcher, hvis du køber fuldt medlemskab bagefter)
Hvornår: 4 søndage af 1.5 time per gang.


Begyndertræning

Træningen er for nybegyndere, som ikke helt føler sig sikker nok på banen til at kunne spille med til hyg-ind træningerne eller er lige på grænsen. Er du helt ny i tennis anbefaler vi meget vores Voksenintroduktionsforløb samtidigt med begyndertræning, da det hurtigt giver dig en god base for dit tennisspil.


Cardio Tennis

En anden nytænkende variant af sporten. Cardio Tennis er kæmpestort i USA, og BTK er med to uddannede trænere blandt de førende udbydere af aktiviteten i Danmark. Cardio Tennis er kort fortalt tennis med høj puls, høj musik og højt humør.

Vi bruger bløde bolde og derfor er Cardio Tennis i BTK besøgt af nybegyndere såvel som klubmesteren i herresingle A. Som noget nyt har vi indkøbt skridttællere, så du kan måle dine skridt og din forbrænding.

Læs mere om konceptet her.

Cardio-Tennis-Logo-300dpi-1


Padelpadel

Du har mulighed for også at booke Padel med aktivt medlemskab. Du booker en banen med via et seperat link, da banen deles med Gladsaxe Tennis og Padel Klubs medlemmer. Padelbanen er ved Gladsaxe stadion.

Du kan du skrive til klub.btk@gmail.com og høre mere.


Squash

BTK har firmamedlemskaber hos Herlev Squashklub. Med aktivt medlemskab hos Bagsværd Tennisklub har du derfor også mulighed for at spille squash. Flere spillere aftaler jævnlig at spille samme på faste tidspunkter, hvor andre booker selv. Kontakt os for at høre nærmere. Bemærk at dette er supplerende til dit medlemskab og kan ikke erstatte et normalt squash medlemskab, hvor du oftere og nemmere selv kan booke baner i Herlev.


Junior

Ekstra træning

Klubben prøver at imødekomme ønsker om ekstra træning bedst muligt. Vi taler derfor løbende om løsninger på ekstra træning med børnene.
Klubben arrangerer ekstra træning for juniorholdspillere (holdturneringen) samt de bedste ung-seniorer (18-25 år).

Har du/I andre ønsker om ekstratræning, såsom færre spillere, alenetræning eller anden træningsstruktur, så er du altid velkommen til at kontakte os på traening.btk@gmail.com eller spørge trænerne i klubben.

Husk at få spillet en masse med dine tenniskammerater udover træningen (det er gratis). Hvis du ikke har en at spille med, så spørg din træner og/eller skriv et opslag på “Makker Søges”-listen i klubhuset.


TeenTennis (13-17 år)

Èn fredag hver måned vil vi holde open-­court for unge medlemmer mellem 13 og 17 år. Der vil være musik, sjov og spas, og selvfølgelig en helt masse tennis!
TeenTennis er gratis og kræver ikke særlig tilmelding.

Hvornår: Ikke bestemt endnu.


Træningsweekend (6-12 år)

Træningsweekender er for de yngre juniorer i alderen 6-12 år og information om dato og tidspunkt kommer ud løbende.
Vi starter fredag eftermiddag med tennis efterfulgt af mad. Fredag aften byder på hygge, spil og film. Lørdag morgen spiser vi morgenmad, hvorefter tennisbanen indtages igen. Efter et par timer spiser vi lidt frokost, hvorefter spillerne igen kan hentes/tage hjem.
Der vil være en voksen tilstede under hele arrangementet. Mere information omkring og tilmelding vil blive kommunikeret ud, når vi nærmere os.


Senior

1. holdstræning

Førsteholdstræningen er for klubbens bedste spillere.
Du er velkommen til at prøve at træne med på denne træning, hvis du spiller eller har spillet på hold- og turneringsplan. Der er ingen træner, men der bliver sommetider arrangeret teknik og taktiktræning alt efter ønske og lyst.


2. holdstræning

Andenholdstræningen er for klubbens holdspillere, der ikke spiller førstehold (eller A-række i KM.). Du er velkommen til at prøve at træne med på denne træning, hvis du er interesseret i at spille kampe for klubben, men aldrig har spillet f.eks. serietennis el. lign. Der er ingen træner, men træningen struktureres af fremmødte efter ønske og lyst.

For mere detaljeret teknisk træning med træner, se søndag, enten teknisk træning 12.30-14.00 eller eller hyg-ind med træner derefter.


Dametræning

Vi har to forskellige fokuserede dametræningshold. Damedouble, hvor der primært spilles double. Dametræning, hvor der spilles øvelser og kamptræning i både single og double.


Hyg-ind

Klubben tilbyder flere hyg-ind træninger, hvor spillerne blot møder op uden tilmelding. Hyg-ind er for spilleren, som selv kan serve og holde bolden i gang, så der kan spilles kampe. Ellers henviser vi til Voksenintroduktion og/eller begyndertræning.


Teknisk træning voksen øvet

Teknisk træning for øvede voksne er træning målrettet dig, der har niveau til at deltage i hyg-ind og som ønsker at forbedre din teknik.


Teknisk træning voksen letøvet

Teknisk træning for letøvede voksne er for dig, der har spillet tennis 1-2 år og som endnu mangler lidt rutine for at spille hyg-ind. Træningen har grundlæggende teknisk og stort socialt fokus! 🙂


Øldouble

Øldouble er double for fredagsgutterne. “Tennis er nu en dejlig drik”. Er du en fredagsgut eller gutinde, er der altid plads til dig også. G/T er fredamernes pendent, “Girls & Tennis”!