top of page

Juniortræning

I BTK tilbyder vi sjov og lærerig tennistræning for børn og unge i alle aldre og på alle niveauer, varetaget af vores dygtige og engagerede trænere. Vi lægger stor vægt på, at træningen er spilbaseret så alle slår så mange slag som muligt i løbet af timen. Nedenfor ses de fire kategorier, som vi inddeler juniortræningen i.

Tennis_21_Websize.jpg

Minitennis - Rød bold

Minitennis 6-10 år. Rød bold giver det bedste første møde med sporten uanset alder. Træningen på røde hold i BTK har fokus på de grundlæggende kompetencer, der gør det muligt at lære specifikke tennisfærdigheder. Det er leg og øvelser for hele kroppen - med masser af boldspil over nettet. Med andre ord er det tennistræning med motorisk fokus.

Orange bold

8+ år. Orange hold er tennistræning rettet mod udvikling af det grundlæggende tennisspil. Vi slår så mange slag som overhovedet muligt, ”spiller spillet”, og udfordres med tekniske, taktiske og mentale elementer undervejs. Fysikken og motorikken gennem leg er stadig en vigtig del af træningen.

010_btk_camp_2021_cover.jpg
Screenshot 2023-03-03 at 14.04.07.png

Grøn bold

10+ år. Grøn bold er tennis på fuld bane. Vi træner stadig teknikken, taktikken, det mentale og fysikken med så meget spil som muligt. Jævnligt dykker vi dog ned i detaljen, inden vi fortsætter med spil, konkurrencer og leg. Det fysiske har stadig elementer af bredere motorik, men styrke og hurtighed begynder at spille en rolle.

Gul bold

12+ år. Gul bold er tennis som det kan spilles med rutinerede voksne. Slagteknikken skal være på plads, før man rykker op til gul bold bl.a. af hensyn til risiko for skader. På gule hold trænes for det meste kompetitivt og med fokus på forfining af teknik, taktik, psyke og fysik. Det legende slipper vi aldrig nogensinde i BTK! ☺

btk_logo_edited.png
bottom of page