Rangliste og udfordringskampe

Her på siden kan du finde ranglisterne:

  • den løbende rangliste, som ændres ud fra vurdering og resultater
  • DTF ranglisten, som indberettes før første holdkampe og som ikke ændres i løbet af sæsonen. Opstilling til holdkampene skal følge DTF ranglisten.

Ranglisten er en vurdering af spillernes kampniveau og påvirkes både af holdkampsresultater, træningsniveau, delvist af trappeturneringsresultater og af udfordringskampe.

Udfordringskampe har ikke direkte indvirket således at vinder du over en højere rangeret, så rykke du IKKE automatisk over personer. MEN alle resultater fra udfordringskampe påvirker din rangering. Jo “bedre” spilleren er, jo større indvirkning har det. Bliver du selv udfordret, så skal du ikke være nervøs for at tabe, da dette resultat ikke direkte har indvirkning på din placering på ranglisten.

Vi håber meget, at spillerne ser udfordringskampe som en mulighed for god kamperfaring, udvikling og hyggelige stunder. Vi kender alle til, hvordan ens teknik og spilstil pludselig kan ændre sig fra træningsbanen til en rigtig kamp. Det mentale trænes netop også meget ved udfordringskampe. Du kan godt sige nej til en udfordringskamp, men er du inden for ca. 5 pladser og konsekvent siger nej til udfordringskampe, så kan spillerne, som udfordrer godt skrive til ranglisteansvarlig (klubmailen).

    Rangliste

    .