Racketlontræning

BTK udbyder Racketlon (”ketchersportens mangekamp”) til alle klubbens medlemmer! Racketlon består af bordtennis, badminton, squash og tennis – og er en sjov, varieret og fleksibel måde at få motion på.
Racketlontræninger i klubben er kendetegnet ved, at det er velegnet til hyg-ind: Man møder op og kan som regel altid finde nogen, som er på niveau med en selv i en eller flere af sportsgrenene.
Kom og vær med – uanset styrke!

Indendørssæson

Se banefordeling for sæsonen på Træningsoverblikssiden.

Seniorer kan også spille squash, som både arrangeres fast og kan arrangeres privat i blandt medlemmerne. Du kan følge i squash bookinger gennem vores Racketlon facebook-gruppe: www.facebook.com/groups/828713210560241.

Udendørssæson

I udendørssæsonen har vi ikke faste træninger til hyg-ind mini-racketlon eller squash. Fokuset er på udendørs tennis. Flere spillere er dog stadig interesserede i at spille racketlon, hvorfor det derfor også er muligt. Seniorer kan som en del af udendørskontingentet deltage i mini-racketlon og spille squash. Tidspunkter arrangeres ad-hoc i blandt medlemmerne. Kontakt Jesper Schou på mail jsn@semfocus.dk, hvis du er interesseret.