Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os ved at skrive en mail til en af nedenstående mails.

Generel info om BTK – klub.btk@gmail.com
Har du generelle spørgsmål kan du sende til klub.btk@gmail.com. Har du for eksempel spørgsmål vedrørende medlemskab eller betaling så brug denne.

Træning – traening.btk@gmail.com
Har du spørgsmål angående træningerne, så skriv til denne mail. Det går til den nuværende cheftræner eller anden ansvarlig.

Formand – formand.btk@gmail.com
Har du brug for at kontakte BTK’s nuværende formand direkte, så kan du bruge denne mail.

Facebook

[showhide more_text=”Ønsker du at melde dig ud eller være passivt medlem?” less_text=”Minimér”]

Du kan vælge at blive passivt medlem gratis, hvorved du til hver en tid kan bruge dit medlemsnr. og købe medlemskab uden at skulle betale gebyr.
Som passivt medlem kan du ikke deltage i træning eller booke baner, men er dog naturligvis stadig velkommen til arrangementer.
Hvis du er blevet opkrævet for et medlemskab, så kan du fx. vælge at anmode om at blive passivt medlem. Så vil vi annullere opkrævningen.
Du vil stadig modtage nyhedsbreve.

Du kan også vælge at melde dig helt ud af BTK. Melder du dig ud vil du ikke modtage nyhedsbreve og ikke have mulighed for at logge ind med dit medlemsnr.
Er du udmeldt og ombestemmer dig og gerne vil købe medlemskab, så kan du kontakte os og få aktiveret din konto igen, hvis du har haft en, men så vil du skulle betale for oprettelsesgebyret.
Du kan også oprette en ny bruger, men du vil stadig skulle betale oprettelsesgebyr.

Du kan anmode om passivt medlemskab eller melde dig ud af BTK her

[/showhide]