Klubmesterskaber

Find medlemsliste her på btktennis.halbooking.dk her.

Tilmeldingsfrist er lørdag d. 8 maj 2021.

Tilmelding sker her: challonge.com/da/events/btk

Resultater indtastes også i challonge.

Deadlines og overblik over runder kommer på denne side.

Regler for klubmesterskabskampe

  • 3 sæt afgøres i match tiebreak medmindre andet er aftalt før kampstart.

Mail sendt ud d. 28 april 2021:

Kære medlem af Bagsværd Tennisklub,

 

Hermed indbydelse til

BTK Klubmesterskaberne 2021

Tilmeldingsfrist: Lørdag d. 8/5-21.

 

Tilmelding foregår via dette link: challonge.com/da/events/btk

 

Via dette link registrerer man sig selv og tilmelder sig den/de rækker man ønsker, at stille op i.

Obs. på at der i doublerne kun er én af spillerne, der tilmelder (så koordiner gerne dette indbyrdes, inden tilmelding).

Vedr. tekniske spørgsmål ift. tilmelding, så kontakt Christian Shaffer-Lassen på mail: christian.shaffer.lassen@gmail.com

 

Puljerne til Klubmesterskaberne bliver meldt ud kort tid efter tilmeldingsfristen d. 8/5-21.

 

Vi håber, at så mange som muligt, vil tilmelde sig og forhåbentligt få spillet sjove, hyggelige og nervepirrende kampe mod hinanden.

 

I år prøver vi et nyt koncept af, hvor alle i starten af turneringen kommer i en pulje med andre spillere omkring ens eget niveau.

Dette for dels at sikre, at man kommer til at spiller minimum 2 kampe og dels for at bruge placeringskampene i puljerne til at inddele top og bund, ift. knald og fald kampe senere i turneringen (cup system som vi kender det).

 

Dette koncept kommer også til at erstatte trappeturneringen i år, som ikke er realistisk at få afviklet, ift. banebelægningen i år.

 

Der vil igen i år være deadlines på, ift. hvornår kampene skal være færdigspillet. Vi opfordre til, at man overholde disse, så der ikke opstår flaskehalse i slutningen af turneringen og dermed undgå at de sidste kampe kan afvikles under nogenlunde vejrmæssige forhold og grus på banerne, samt muligheden for at arrangere en finaledag for alle rækkerne.

Link ift. deadlines kan ses her: www.btktennis.dk/km

 

Vanding af baner

Det er som altid meget vigtigt, at banerne ikke tørrer ud, da de ellers mister en masse grus ved vind og samtidig bliver enten ligesom en sandkasse eller beton. Vil du spille tennis på grus, så må du også tage ansvar og vande banen ligesom vi alle skal feje banen. Er banen tør, så skal den formentlig også vandes en gang i timen og somme tider både før, under og efter spil. Står der en bane tom ved siden af, som er tør, så gør alle klubbens medlemmer og dig selv en tjeneste ved at sætte sprinklerne i gang i 5-10 min. Hvis vi alle påminder hinanden og gør en ekstra frivillig indsats, så kan vi have gode baner hele sæsonen.

PÅ FORHÅND MANGE TAK !

Sportslige hilsener, 

Formanden og Spillerudvalget

 

 

Klubmesterskaber 2020

<br /> <body></p> <p>This page uses frames, but your browser doesn&#8217;t support them.</p> <p></body><br />