Individuelle turneringer

[toc class=”htoc”]

Senior

Ligesom for juniorspillere er der turneringer for seniorer.

Det er vigtigt ikke at glemme konkurrencen, oplevelsen og glæden ved at spille turneringer i tennis. Det kan være med til at holde gejsten for tennis og konkurrencen oppe og skabe mange nye bekendtskaber. Det kan derudover være en god mulighed for at komme lidt ud og være sammen med tenniskammeraterne og få en inspirerende og hyggelig oplevelse.

Læs mere og find mulige turneringer på Sjælland Tennis Unions hjemmeside og Dansk Tennis Forbunds hjemmeside.

 

Andre nyttige link:

Blanket til ansøgning om licens til Dansk Tennis Forbunds rangliste

Online tilmelding til DTF-turneringer

 

Junior

At spille turneringer er sjovt, udfordrende og giver børnene noget at arbejde hen imod. Det giver mulighed for at opleve sporten udenfor klubbens ‘hjemlige’ rammer og kan være til stor inspiration for spillerne, idet de kan måle sig med andre spillere. Det styrker desuden sammenholdet hos klubbens spillere imellem og kan give mange gode tennisvenner fra andre klubber. Børnene lærer en hel masse og møder andre børn, der også elsker at spille tennis.

Spørg dine trænere/BTK så I kan tilmelde dit barn på det rigtige turneringsniveau. Det er sjovest at spille kampe, hvor man møder børn på ens eget niveau og med den “rigtige” bold (fx “grøn bold” eller “orange bold”).

 

Turneringer og arrangementer som BTK har særlig fokus på

  • DGI Juniortour – Bliv klar til kamp! Øvelse gør mester og ved at deltage i juniortour, lærer du at slippe nervøsiteten før stævner og turneringer.

https://www.dgi.dk/tennis/tennis/arrangementer/juniortour

skumtennis-u10-12

 

DGI Tennis Sjælland – følg med på deres facebookside
På deres facebookside kan du følge med i opdateringer om kommende turneringer og arrangementer.

DGI arbejder med sjove puljekoncepter, hvor spilleglæde kommer før ensom konkurrence og rangeringspoint, der kan være dræbende for lysten. De større mesterskaber er gode at have som fælles mål at deltage i for de mere øvede af spillerne (Sjællandsmesterskaberne, Landsmesterskaberne, Danmarksmesterskaberne). Herudover er der altid turneringer i lokalområdet, som fx i AB, Farum, Hareskov-Værløse Tennisklub osv.

Læs mere på Sjælland Tennis Unions hjemmeside og Dansk Tennis Forbunds hjemmeside.

Andre nyttige link:

Blanket til ansøgning om licens til Dansk Tennis Forbunds rangliste

Online tilmelding til DTF-turneringer

 

Som udgangspunkt dækker klubben kun udgifter til turneringer som er Sjællandsmesterskaber, Landsmesterskaber og Danmarksmesterskaber. Vi opfordrer dog alle forældre til at få jeres børn til at spille turneringer, da det giver børnene en unik oplevelse og god træning.