Indendørssæson

Vil du se tidspunkter for vores træninger, så skal du ind til vores Træningsoverblik

Her på siden finder du information om de forskellige slags træninger vi har.

OBS! Der tages forbehold for ændringer, da vi løbende hvert år har ændringer. Gå ind på btktennis.halbooking.dk for at se vores aktuelle hold.

Sidens overskrifter ses herunder:

[toc class=”htoc”]


Tilmelding til træning

Følg nedenstående skridt for at tilmelde dig træninger, som kræver tilmelding:

  1. Klik ind på vores bookingside btktennis.halbooking.dk
  2. Log ind.
  3. Køb passende medlemskab
  4. Klik på menupunktet “Tilmelding til træning/hold”.

Skumtennis

Det populære skumtennis og Mini-Racketlon er en fast del af indendørstræningen.

Skumtennis forbedrer din teknik, kondition og taktik. Skumbolden bevæger sig langsommere og hopper lavere, hvilket gør det lettere at øve teknikken. Banen er mindre og du kan have bedre tid til at stille dig i korrekt position til dit slag. For begynder kan det være en stor fordel at spille skumtennis i indendørssæsonen, så du er klar til en ny udendørssæson med forbedret teknik.

Føler du at din teknik er uforbederlig, så er skumtennis også godt for taktikken og konditionen, da det kan være sværere at afgøre duellerne end i normal tennis. På trods af at banen er mindre, så skal du nok få sved på panden, da bolden også kommer hurtigere tilbage. Ligegyldigt niveau vil det for rigtig mange være sjovt at slå hårdt til bolden uden af den flyver ud i busken.

pige-skumbold

Mini-Racketlon – BTK medlemmer har mulighed for at spille flere forskellige sportsgrene alt efter lyst. De fleste træninger er meget fleksible og spillerne vælger hovedsageligt, hvad de har lyst til at spille (skumtennis, bordtennis eller badminton).

Cardio Tennis – Cardio-tennis (“tennis fitness”) er en hyggelig og sjov måde at få motion på.

Familietennis – Desværre er det været svært at finde banetimer til familietennis om søndagen.

Facebook – Vi har to lukkede grupper for BTK medlemmer, der er interesserede i træningsopdateringer eller Racketlon og squashtræning.

Vi opfordrer alle BTK medlemmer, som deltager i træning til at tilmelde sig den første gruppe.

 

Senior

Squash – Som en del af indendørsmedlemskabet kan seniorer frit booke squashbaner i Skinderskovhallen. BTK har bolde og ketchere, som du kan låne. Der vil løbende blive arrangeret fællesbookinger, som alle er velkomne til at deltage i. Der vil løbende blive skrevet om arrangeret fællesbookinger og relevant info om squash på en lukket facebook gruppe her www.facebook.com. Det er en separat lukket gruppe, da det kun er for BTK medlemmer. Er du interesseret skal du blot ansøge om at komme med i gruppen.

Indendørs tennis i Skinderskovhallen – Klubben 1-2. holds spillere kan indgå i en rotationsordning, hvor der spilles tennis indendørs i Herlev Skindeskovhallen.

Padel banen ved Gladsaxe Stadion kan bookes hele året

Du har mulighed for også at booke Padel med aktivt medlemskab. Du booker en banen med via et seperat link, da banen deles med Gladsaxe Tennis og Padel Klubs medlemmer. Padelbanen er ved Gladsaxe stadion.