Holdsport

Bagsværd Tennisklub bruger holdsport.dk til at lave aktiviteter til seniortræninger og holdkampe osv.
Holdsport har en nem brugergrænseflade, hvor du nemt kan tilmelde dig og kommunikere med de andre spillere.
Der er forskellige holdtyper, som du skal tilmelde ved at klikke på nedenstående links. Hvis du ikke har en bruger i holdsport, så vil du blive bedt om lave en gratis og nemt.

For at filtrere i notifikationer osv. så er der i holdsport på nuværende tidspunkt følgende kategorier (også andre end til holdkampe):

OBS! Det er vigtigt, at du tilmelder dig ALLE de hold, som du vil følge med i.

Har du ikke en bruger, så vil du blive spurgt om at oprette en bruger – det er hurtigt og nemt at oprette.

[showhide more_text=”Du kan se udfolde video her, hvor oprettelse af bruger vises” less_text=”Kollaps video igen”]

[/showhide]

På holdsport kan du for bestemte dage/aktiviteter stille dig til “rådighed”, hvorefter holdledere vil stille holdet. Det vil give et bedre overblik for både jer som spillere, men ikke mindst holdlederen. Du kan også hjælpe andre med kørsel eller sørge for brød og pålæg til hjemmekampe kan dette også nemt gøres på holdkampseventet.

[showhide more_text=”Klik her for at udfolde video om, hvordan du melder dig til rådighed, melder kørsel og brød og pålæg til hjemmekampe.” less_text=”Kollaps video igen”]

[/showhide]

Husk på, at vi så vidt muligt altid prøver at lade holdsport afspejle den opdaterede information omkring BTK’s holdkampe.

Eksempel:
Du ønsker at følge med i dametræning (typisk mandag) og tilmelde dig. Du klikker blot på dametræning linket ovenfor og herfra følger du blot skærmen.