Frivillig test

Vores Frivillighedsudvalg er en drivkraft i Bagsværd Tennisklub, som hjælper med at finde vejen frem til en god og sund forening med masser af frivillige hænder. Læs mere om frivillighedsvalget nederst på siden. Siden her indeholder løbende frivillige opgaver, som BTK har brug for hjælp til. Derfor også information om, hvordan du nemt løser opgaverne og får hjælp til fx facebook opslag, økonomi, flere frivillige hænder fra vores frivilligbank osv.

Frivillige opgaver

Vi forsøger, at beskrive alle frivillige opgaver så simpelt, som overhovedet muligt. Er der nogle ting, som er uklare, så skriv endelig til os. På forhånd tak for din frivllige indsats.

Link til at åbne arket (fx i Google Sheets app på smartphone, husk at download app’en først)

.

Praktisk information til frivillige

Vær med i Frivillighedbanken

Frivillighedsudvalget

Vores frivillighedsudvalget skal hjælpe Bagsværd Tennisklub med at danne en god grobund for frivillighed samt bane vejen for vores frivillighedskultur. At være frivillig i Bagsværd Tennisklub skal være:

  • Sjov, hyggeligt og give gode muligheder for at møde andre personer i klubben
  • Nemt at starte med. Vores frivillige opgaver skal være konkrete og veldefineret, så det er nemt for medlemmer og forældre at hjælpe med stort som småt.
  • Motiverende. Alle som er frivillige i Bagsværd Tennisklub skal følge en motivation. Det kan være fx være personlig udvikling, socialt fællesskab, at gøre en forskel for klubben og blive anerkendt.

Alle er velkomne i Frivillighedsudvalget eller andre udvalg, som vi etablerer. Det er til hver en tid okay at springe fra, hvis du skifter mening. Frivillighedudvalget forventes ikke at varetage de frivillige opgaver, men i stedet danne en kultur, hvor alle medlemmer i klubben kan deltage i frivilligheden og nemt kan hjælpe med opgaver hist og her.

Frivillighedsudvalget er:

Astrid Bøcker, Karoline Gråskov, Pernille Beier-Dahl, Line Irby Nørregaard

Der er altid plads til flere i frivillighedsudvalgt.

Arbejdet med frivillighed i BTK tog fart i 2019, se herunder beskrivelser af vores første møder.