BTK overgår til padel!

Udgivet af Rasmus Gråskov den

Bagsværd Tennisklub bliver til Bagsvaerd Padel Academy ApS!

Rost breddetennisklub overgår til kommercielt padel-elitecenter

af Magnus Graask Schou 1/4/2020

Kommune og bestyrelse enige: “Der er flere penge i skidtet

Blandt mange ærgerlige nyheder i idrættens verden, kan nu tidligere “Bagsværd Tennisklub” præsentere en kæmpe sensation – klubben lægges nemlig om i en storsatsning til Bagsvaerd Padel Academy ApS.

De 12 overdækkede padelbaner forventes at stå klar foråret 2022.

Det tidligere BTK har ofte været fremhævet som en sund, frivillig forening, båret af solstrålehistorier om unge ildsjæle; fra den unge formand, Silas, der kom ind fra højre, da ingen meldte sig, og skabte øjeblikkelig medlemsvækst og succes – til trænerduoen Karoline & Astrid, der tog trænerteten i en alder af 17 år, og blev årets trænerteam i DGI – og senest til cheftræner Rasmus, der nomineres som intet ringere end Årets Ildsjæl i dansk tennis 2020.

Selvsamme “ildsjæle” udtaler til DIF’s magasin Idrætsliv:

Vi har haft et godt ‘run’. Vi har snart fordoblet medlemstallet siden 2015 og idrætsdanmark er helt på halen over vores arbejde. Så nu, hvor vi har opmærksomheden, skruer vi bissen på.

Cheftræneren supplerer:

Vi har indset, at der er svinsk mange penge i padel og at folk er helt cool med at betale 630 kr/t for et slag minitennis i et glasbur. Vi bliver forgyldte. Det dér foreningsliv og “medaljer til alle” var også for blødsødent.

På en hyperordinær digital generalforsamling annonceret via tennisklubbens profil på mediet Tinder blev det altså onsdag vedtaget, at klubbens seks baner samt klubhuset sælges af henholdsvis Gladsaxe Kommune og BTK til virksomheden Bagsvaerd Padel Academy ApS, der tegnes i formandens og cheftrænerens navn i Schweitz. Bagsværd Tennisklub lukkes altså som forening, hvorved en vedtægtsændring testamenterer klubben egenkapital til det nye akademi.

Klubbens førstedame, Line Irby spiller allerede på damelandsholdet i den nye sport. Men da først en af de såkaldte “fredagsgutter” (t.h.) fik smag for padel på en træningslejr i 2017, var der ikke længere noget eller nogen til at stoppe omlægningen.

Privattimer og rene linjer

Det nye elitecenter kommer altså til at udbyde store mængder elitær og ikke mindst dyr træning til børn og voksne i den eksplosivt voksende sport padel. De 12 padelbaner anlægges på det nuværende tennisanlæg for 15 mio kr. – primært bemidlet af DIF & DGI’s foreningspulje og klubbens præmiepenge for diverse frivillighedsudmærkelser.

I trænerteamet glæder man sig til at lære den nye sport at kende, og ikke mindst til en tidobling af timelønnen:

Det bliver fedt nok endelig bare at kunne tage privates (red. privattimer) i stedet for at skulle have alle mulige hold og lave frivillige ting og grillarrangementer og familietennis og alt det dér. Glæder mig også sygt meget til at kunne skælde folk ud, når de er dårlige. Det skal jo ikke være en hemmelighed, at vi alle dage har stået her for pengene.

– griner en prisvindende juniortræner og åbner en flaske bobler.

Holdspillerne i tidl. BTK glæder sig til ikke at skulle feje baner og vande ustandseligt.

Bestyrelsen og de øvrige forhenværende forenings-altruister takker medlemmerne af Bagsværd Tennisklub for en “udmærket” æra og byder de mange nye kunder velkommen i Bagsvaerd Padel Academy ApS.

Kontrakttimer på padelanlægget kan tegnes fra 1. april 2021 kl. 12:00. Men du skal være hurtig! Og rig!

Kategorier: Indlæg