Familietennis – sjov og udfordring for hele børnefamilien

Udgivet af Rasmus Gråskov den

Sund, sjov og lærerig kvalitetstid for hele børnefamilien

– hver søndag i BTK!

Kom og leg med, når tennisketsjeren bliver til et fiskenet, en stegepande, en fluesmækker, en skovl og bolden til vilde frøer, krabber, kokosnødder og meget, meget mere for de mindste og deres forældre til Familietennis!

Vi leger motoriske, tekniske og sociale færdigheder ind hos de mindste gennem historier, skæg og ballade, imens mor og far får sved på panden sammen med børnene.

De ældre børn, 6+, spiller minitennis med mor eller far på banen ved siden af.

Det er hver søndag kl. 10-11 med start 29. april, og du og familien er altid velkomne til at komme og prøve det af, inden I melder jer ind.

Familietennis kræver udendørsmedlemskab, se eventuelt ‘familiemedlemskab’ for 2200 kr for hele sæsonen.

Mere om Familietennis i BTK

BTK har altid været blandt frontløberne på Familietennis i samarbejde med DGI.

Som testklub var klubben og vores dygtige trænere med til at udvikle Familietennis med en legende og historiefortællende tilgang til den motoriske, tekniske og sociale læring for børnene, blandet med fysisk udfordring til de voksne. Alt sammen som sund kvalitetstid for hele børnefamilien med børn i alderen 3-9 år.

Børn under seks år er sammen med en forælder på historiefortælling med en træner. Børn over seks spiller enten med eller ved siden af mor eller far på minitennis, også med en træner på.

Efter Familietennis, kan man nyde formiddagen i vores hyggelige klubhus, på gyngen eller selvfølgelig på banen – Voksenintroduktion er kl. 11-12.30 og det er muligt at tilmelde børnene aktiviteter med en træner imens.

Har du spørgsmål til Familietennis i BTK, så skriv til Rasmus på traening.btk@gmail.com

 

Vi glæder os til at se jer på holdet!

Kategorier: Indlæg