Voksenintroduktion – prøv tennis, få en ketsjer, hav det sjovt!

Udgivet af Rasmus Gråskov den

Voksenintroduktion

– for dig, der vil prøve tennis – eller i gang igen!

Få 6 timers tennistræning med fri banebooking i 4 uger, en splinterny ketsjer, dygtige trænere og mød andre voksne på lige dit niveau

Hvem?

Voksenintroduktion er for dig, der har spillet ganske lidt eller slet intet tennis før, men som ønsker at komme godt i gang i en fart! Du skal være fyldt 18 år, derfra kan alle være med.

Hvad?

Voksenintroduktion! Over 4 søndage af 1,5 times tennistræning med en af klubbens dygtige trænere, får du i alt 6 timers tennistræning samt fri banebooking under hele forløbet.

Udover træning og banebooking, får du en helt ny tennisketsjer, der er din i hele forløbet, og som du får lov at beholde ved eventuel indmeldelse efter forløbet.

Hele forløbet koster kun 275 kr!

Hvor?

På bane 1 og 2 på vores dejlige grusbaneanlæg på Bagsværd Hovedgade 86-90, 2880 Bagsværd. Mød op i klubhuset, hvor træneren vil byde velkommen på dagen. Husk at tilmelde dig ved at sende en mail til traening.btk@gmail.com

Hvornår?

Første forløb begynder søndag 29. marts, ugen efter standerhejsning, og strækker sig over de fire følgende søndage. Andet forløb begynder således 27. maj og sådan fortsætter det så længe, der er tilmelding til holdet.

Se voksenintroduktion i forhold til klubbens øvrige træningstilbud i træningsoversigten her. Måske Familietennis også er noget for dig og dine børn?

Hvordan?

Husk først at opret dig i systemet btktennis.halbooking.dk > Nyt Medlem.

Køb dernæst “seniormedlemskabet” Voksenintroduktion 1/2 under btktennis.halbooking.dk Voksenintroduktion 1/2.

Tilmeld dig holdet under Holdoversigt > Voksenintroduktion 1/2.

 

Husk også at kigge forbi vores standerhejsning, åbningen af udendørsanlægget, lørdag 22. marts fra klokken 10, og mød din nye tennisklub!

Vi glæder os til at se dig!

Kategorier: Indlæg