Hjælp os med at få en indendørs tennishal ??

Udgivet af Silas Pihl den

Der er i fredags d. 10 november 2017 blevet sendt en mail ud til aktive og passive medlemmer af BTK. Hvis I ikke har set den, så tjek jeres Uønsket mails/spam eller hvis I har en fokuseret indbakke, så tjek under nyheder eller lignende.
Kan I stadig ikke finde den, så kan mailen tilknyttet jeres bruger i btktennis.halbooking.dk væres forkert – i givet fald må I gerne opdatere den.

Det er vigtigt, at få fjernet mailen fra spam eller lignende, så du fremadrettet kan modtage vigtige mails fra BTK.

Mailen er vigtig

Mailen omhandler et større projekt mellem Gladsaxe Kommunes tre tennisklubber, Bagsværd Tennisklub, Gladsaxe Tennisklub og AB Tennis, hvor vi prøver at få kommunen til at støtte op om, at vi skal have en indendørs tennishal med 4 baner. Der er et spændende projekt, som kræver jeres hjælp, så vi kan vise politikerne, de ansatte i kommunen og andre, at vi har opbakning fra vores medlemmer.

Kan du stadig ikke finde mailen, så skriv til klub.btk@gmail.com

Kategorier: Indlæg