BTK og Børnehjælpsdagens Julelotteri – giv en hånd med

Udgivet af Rasmus Gråskov den

Børnehjælpsdagens Julelotteri

Fra uge 44 til 50 samler alle juniorer i BTK igen i år ind til Børnehjælpsdagen og tennisklubben. Vi sælger julelodder for 20 kr i de gode sagers tjeneste og skaber sammenhold og fællesskab mellem spillerne fra alle hold. 

OBS
 For at gøre afregning af lodsedler nemmere for spillere, trænere og forældre, har vi i år valgt, at man betaler for de lodder, man modtager med det samme, hvorefter disse kan sælges videre til familie, naboer, venner mv. Lodderne udleveres og betales ved trænerne til de ugentlige træninger i hallen – Træner Anders Bøcker er ansvarlig for lodsalget og der kan betales til ham så længe lodsalget kører eller Rasmus Gråskov frem til 20/11.

Torsdag 14. dec er frist for salg af lodder ved trænerne. Evt videresalg til familie, venner el. lign. skal ske inden 24. dec.

ndag den 3. december er der julearrangement for ALLE MEDLEMMER, når vi mødes kl 15 ved hallen, og i hold sælger lodder i Bagsværd. Vinderholdet kåres tilbage i hallen kl 17, hvorefter der vil være æbleskiver, juletennis, hockey m.m. for alle til kl 19.

Vi mangler voksne hjælpere til at gå med på ruterne d. 11/12, så meld dig hellere end gerne til trænerne på mail traening.btk@gmail.com og støt den gode sag i selskab med søde tennisbørn og klubkammerater.

 

 

Vi håber at se mange glade BTK’ere til julehygge og mange penge i bøssen til Børnehjælpsdagen og tennisklubben.

Kategorier: Indlæg