Interview med formand Silas: BTK kåret som ‘højdespringerklub’

Udgivet af Rasmus Gråskov den

Hurra! BTK – en højdespringende tennisklub

Torsdag den 8. juni annoncerede Dansk Tennis Forbund, DTF, listen over de 15 klubber i landet, der er kåret til årets ‘højdespringere’ 2016 – og BTK er iblandt!


Det lader til, at både den store indsats, der lægges i klubben fra frivillige og trænere og indsatsen for sporten på nationalt plan betaler sig af i form af stigende medlemstal. Tennissporten på landsplan er i medlemsvækst; en formodet konsekvens af DGI’s, DIF’s og DTF’s samarbejde om at få flere danskere i bevægelse – især på tennisbanen!

Formand Silas: Vi bliver set

Kåringen er en glædelig nyhed for klubben såvel som sporten, og en cadeau til det stærke frivillige arbejde, der lægges i klubben, det mener også formand Silas Pihl:

“Jeg tror blandt andet, fremgangen skyldes, at vi har lagt et stort arbejde i at opdatere og målrette vores udadrettede kommunikation om klubben online. Vi er blevet bedre til at signalere og vise noget af alt det liv og al den aktivitet, der er i klubben, og bedre til at målrette den. Vi har fået en ny hjemmeside, som vi, selvom vi godt kan blive endnu bedre, er blevet gode til at opdatere sammen med vores Facebookside.”

Læs også: DTF: 15 klubber er kåret som højdespringere i 2016

BTK’er – nemt at blive, fedt at være

Formanden lægger stor vægt på, at det skal være let og rart for nye medlemmer både at blive og være en del af BTK. Konkrete og hurtige svar på emails og henvendelser, effektiv omdirrigering til trænere og de rette ansvarlige, og fleksibel tilgang til medlemmers ønsker er noget af det, der både gør det nemmere at komme til klubben, og sjovere at være i den. Og så er en tæt kontakt med det, der foregår på banen vigtigt:

“På banen arbejder vi for at have god føling med, hvad medlemmerne efterspørger og værdsætter, og vi lægger vægt på, at vores engagerede trænere frit og fleksibelt kan oprette hold, arrangementer og tiltag i træningen, så medlemmerne bliver gladere og BTK bedre. Vi er meget interesseret i, hvad medlemmerne efterspørger.”

Også samarbejdet med DGI gennem ‘Bevæg Dig For Livet‘ spiller en rolle, mener formanden:

“Vores samarbejde med DGI gør bestemt en forskel i form af hjælp til opstart af Familietennis i sin tid, og de midler, vi får til f.eks. Voksenintroduktion og Skoletennis gennem vores ‘vækstaftale’.”

Landet over har DGI tilbudt klubber midler til opstart af introduktionsforløb for både børn, voksne og familier gennem vækstaftalerder skal tilstræbe at klubberne  hverver nye udøvere til sporten.

At klubben vokser er altså et herligt tegn på at arbejdet i både BTK og det øvrige tennisdanmark bærer frugt. En dejlig, lodden, limegrøn frugt, der hopper for dig og mig og gør det endnu højere, når vi hjælpes ad om at dyrke den. Har, kan, eller tænker du noget, du synes kan gøre BTK til en bedre klub, så vil vi hellere end gerne have din hjælp, så de gode takter kan fortsætte mange år endnu!

Kategorier: Indlæg