Tennissportens Dag BTK 2017

Udgivet af Rasmus Gråskov den

Tennissportens Dag 2017 i BTK

Lørdag d. 29. april spiller hele Danmark Tennis, og du er mere end velkommen til at spille med!

Link til begivenheden på facebook

Vi slår også i Bagsværd Tennisklub dørene op for dig, der er bare den mindste smule tennisnysgerrig.

Det sker:

Klokken 13-14

Spil med i flasketurnering, hvor alle får tildelt handicap efter niveau, eller få en sjov intro til tennis af nogle af klubbens dygtige trænere:

Bane 1:

Familietennis med træner Karoline

BTK har nogle af landets førende trænere i familietennis, der som forældre-barn-aktivitet giver mulighed for sjov og lærerig leg med bold, motorik og ketsjer for de allermindste – 3-7år sammen med deres forældre. Familietennis er sjov og sund kvalitetstid for børnefamilierne og meget populært i BTK!

Bane 3:

Fri introduktion og tips med træner Rasmus
Uanset hvor ung, gammel, høj eller lav, du er, er tennis lavet til netop at kunne tilpasses DIG! Med forskellige boldtyper og banestørrelser hjælper træner Rasmus alle aldre godt i gang med sporten, så det er sjovt at spille tennis lige fra første slag!

Man vil hele dagen kunne låne ketsjere og bolde, så husk kun flade sko.

Klokken 14-

Spil frit på banerne, snak med trænerne, bestyrelsen, andre medlemmer eller nyd en kop kaffe og et stykke kage i vores dejlige klubhus.

Vi håber at se dig og dem, du måtte have lyst til at tage med til en kanonsjov dag på tennisbanen i Bagsværd. ??

Tryk gerne “deltager” på begivenheden på Facebook, men tag lige så gerne venner og familie med uanmeldt i sidste øjeblik.

Pssst! – Spar indskuddet
Beslutter du dig som ny for straks at blive en BTK’er, kan du specielt på Tennissportens Dag spare indskuddet (indmeldelsesgebyret) på 200-500kr afhængig af alder.

 

Kategorier: Indlæg