Godt nytår! Nyheder og vigtig info til det nye år

Udgivet af Rasmus Gråskov den

Godt nytår, BTK! Tak til alle medlemmer for et godt år i klubben, bestyrelse og trænere glæder sig meget til endnu et i 2017!

Vi skyder året ind med en opdatering på det vigtigste vedrørende den kommende halvsæson!

Træningsstart og aflysninger:

  • Fra onsdag den 4. januar fortsætter indendørstræningen i de samme hold, samme tider, som før jul.
  • I uge 2 er træningen desværre aflyst mandag-fredag pga. terminsprøver i hallen. I uge 3 vender vi stærkt tilbage 
  • Derfra følger vi igen skoleferierne, så der er tennis så længe der er skole. Det gør vi indtil standerhejsning i april, hvor vi går udendørs. Præcis dato opdateres på hjemmesiden.

Ny mulighed for mere tennis – frit spil hver søndag fra kl 15 til 17!

Har man lyst til mere tennis, kan man nu, udover turneringer i DGI m.m., spille ganske frit hver søndag fra kl 15 til 17 som indendørsmedlem. Der låses op af træner eller medlem med nøglebrik og der vil som regel være en træner til stede mellem kl. 15-17 til at fordele baneplads eller hjælpe til med bolde og net mv. Det er mulighed for at køre efter princippet “sidste lukker og slukker”, således at der spilles til senere end kl. 17, men dette aftales med træneren.

Julelodder – godt arbejde af juniorerne til gode formål

Siden starten af december har klubbens fire store juniorhold på skumtennis samlet ind til Børnehjælpsdagen og klubhuset ved at sælge julelodder til den helt store guldmedalje! Det trænerorganiserede lodsalg har været en stor succes og har ikke kun indsamlet penge for over 600 lodder, men også styrket fællesskab og klubånd på tværs af alle hold!
Den 11. december afholdtes et julearrangement for spillere og forældre i og omkring hallen på Bagsværd Skole, hvor der først blev solgt lodder i grupper på forskellige ruter i Bagsværd, og senere hygget med æbleskiver, juleguf, julemusik, hockey, fodbold og selvfølgelig tennis i hold på tværs af alle aldre.
Tusinde tak til forældre og trænere, der gjorde dagen mulig med en frivillig indsats!

Trænerteamet indtil sommeren

Fra slutningen af januar vil der blive omfordelt lidt i trænerteamet, da 3 trænere, Laura, Anders og Rasmus, er bortrejst indtil sommerferien. Heldigvis står de øvrige trænere, Astrid, Karoline, Clara, Emil og Jesper klar til fortsat at tage god hånd om juniortræningen, så vi kan fortsætte den (hen)rivende udvikling i juniortræningen vinteren ud og forsommeren med!

Laura tager fra starten af januar på Idrætshøjskole i Årshus, hvor hun bl.a. skal spille oceaner af tennis. Rasmus drager ligeså til smilets by på Højskole og Anders pakker rygsækken og drager mod Australien. God tur og på gensyn til sommer! 
Med bedste hilsner og ønske om et godt 2017 i vores dejlige tennisklub