Julehygge og indsamling for alle juniorer

Udgivet af Rasmus Gråskov den

bhd_logo

Børnehjælpsdagens Julelotteri

Fra uge 47 til 50 samler alle juniorer i BTK ind til Børnehjælpsdagen og klubhuset. Vi sælger julelodder for 20 kr i de gode sagers tjeneste og skaber sammenhold og fællesskab mellem spillerne fra alle træningshold. 

Lodderne udleveres til træning i uge 47 og torsdag 15/12 er frist for spillernes salg af lodder og aflevering af penge til træner Rasmus, der er ansvarlig for indsamling og julearrangement.

Søndag den 11. december er der julearrangement for juniorer og alle, der vil hjælpe, når vi mødes kl 15 ved hallen, og i hold sælger lodder i Bagsværd. Vinderholdet kåres tilbage i hallen kl 17, hvorefter der vil være æbleskiver, juletennis, hockey m.m. for spillerne til kl. 19. Forældre er velkomne til at spille med fra 18.30.

Vi mangler voksne hjælpere til at gå med på ruterne d. 11/12, så meld dig hellere end gerne til Rasmus på mail traening@btktennis.dk og støt den gode sag i selskab med søde tennisbørn og juniorspillere.

Er du forældre til et barn på træningen, har du fået nedenstående seddel om selve indsamlingen. Find al info heri:

foraeldreseddel-julelotteri

– og denne seddel om julearrangementet søndag d. 11.

juledag-btk-2016

 

Vi håber at se mange glade børn til julehygge og mange penge i bøssen til Børnehjælpsdagen og klubhuset.

Kategorier: Indlæg