Klubmesterskaberne i double

Udgivet af Silas Pihl den

Klubmesterskaberne

OBS! Se opdatering og program nederst i indlægget.

BTK afvikler klubmesterskaberne 2016 i double i perioden fra slutningen af august og med forventet

Finaledag og fest: Lørdag d. 24 september

(Hvis nogle spillere er i flere finaler, vil nogle få evt. blive spillet fredag d.23.9 og de fleste lørdag d.24.9.Vi håber at spillerne vil prioritere disse dage, så alle finalerne kan spilles der – og være udgangspunktet for en god dag, med en hyggelig fest efterfølgende)

Kom ud af busken alle sammen og meld Jer til nu! Der er rækker og plads til alle. Tilmeldingslister hænger i klubhuset. Har du ikke mulighed for at komme forbi klubhuset, så kan du skrive en mail til info@btktennis.dk med emnet “Tilmelding til klubmesterskaberne”.

TILMELDINGSFRIST:  Tirsdag d. 23. august kl. 18 for senior og veteran rækker. Juniores kan tilmelde sig indtil torsdag d. 25.8 kl. 18.30

  • Alle rækker med mindst 2 tilmeldte bliver som udgangspunkt oprettet
  • I junior double rækkerne oprettes U12-række (man må ikke være fyldt 12 år d.1.1. 2016) og U16 (ikke fyldt 16 år 1.1.2016). Drenge og piger spiller i samme rækker, så man kan melde sig 2 piger, 2 drenge eller 1 dreng og 1 pige sammen. I U12-rækkerne starter man ved 2-2 i alle sæt.
  • Der spilles bedst af 3 sæt med tiebreak i alle 3 sæt.
  • Du aftaler selv hvornår kampene skal spilles direkte med din modstander
  • Der spilles med egne bolde og egne banereservationer indtil finalen

OBS! Til alle børn og unge.

Det er rigtigt sjovt at prøve at spille kamp med nogle man ikke har spillet med før. Hvis man ikke er helt sikker på hvordan man gør så tag en snak med din træner.

Trænerne vil meget gerne hjælpe dig med, hvordan du melder dig til – og hvordan du skal spille kamp

 

OPDATERING

Program for HD A, HD Veteran, HD B, DD A.
Program for U12, MD A og MD Veteran.

Der var ikke nok tilmeldinger til U16 og DD veteran (dvs. under 2 tilmeldinger). Derfor kan disse to række ikke oprettes i år desværre.