Træningstilbud: 6 timer, Hold af 4, 300kr

Udgivet af Rasmus Gråskov den

I BTK har vi et fast princip om at alle medlemmer skal have adgang til gratis træning.

Denne gratis træning oplever vi enorm stor tilslutning til, og det er vi som klub superglade for!

Vi oplever også stor efterspørgsel på mere træning og med færre spillere pr. træner, hvilket vi selvfølgelig gerne vil imødekomme.

Derfor har vi oprettet følgende, når vi selv skal sige det, ret gode tilbud til dem, der gerne vil blive ENDNU dygtigere og have endnu mere sjov med tennis til en absolut overskuelig pris.

 

Tilbuddet:

Hvem?

Tilbuddet er for alle medlemmer af BTK – unge som gamle som midt imellem.

Holdene er består af blot 4 spillere, så der er masser af træneropmærksomhed til hver enkelt spiller.

Vi anbefaler, at spillere og forældre selv samler de hold af 4 (maks 5), der ønskes, så spillerne får den bedst mulige oplevelse med enten jævnbyrdige, klassekammerater, venner, familie eller hvad end, der ønskes. Har man ingen ønsker til holdsammensætning, så send en mail til traening@btktennis.dk, så prøver vi at sammensætte efter niveau så vidt, det kan lade sig gøre.

 

Hvad?

Tilbuddet indeholder 6 timers træning med klubbens ene cheftræner, Rasmus Gråskov, der har stor erfaring med både voksen- og juniortræning i flere klubber gennem de seneste år.

Alt sammen for kun 300kr pr. spiller.

 

Hvornår?

Timerne kan lægges fast som en ugentlig træning eller fleksibelt over kortere tid – dette aftales med Rasmus på tlf. 21 48 28 04 eller mail rgraaskov@live.dk efter tilmelding og betaling. Tilbuddet gælder fra mandag 12/07 og resten af udendørssæsonen.

 

Hvordan?

Tilmeld dig eller dit barn gennem betaling af medlemskaber, hvor du logger ind med medlemsnummer og password og betaler under ‘klippekort og medlemskaber’.
Send derefter en mail til traening@btktennis.dk med navne og medlemsnumre på det ønskede hold. (Kun én mail pr. hold er nødvendig – husk at sikre holdkammeraternes samtykke til holdsammensætningen først).

 

Vi glæder os til at se dig blive endnu bedre og endnu gladere for tennis!