Årets klubmesterskab i single sættes igang

Udgivet af Silas Pihl den

BTKs årlige klubmesterskab i single går igang nu, og den største række er Herresingle B-rækken med 21 deltagere. Finaler i alle rækker planlægges lørdag d. 25 juni.

Lodtrækning og datoer til ALLE rækker er nu klar. Hvis I IKKE kan nå at spille inden den fastsatte seneste dato, så skal I kontakte jeres modstander i runden efter, og aftale en dato, for hvornår næste runde spilles (evt. to alternative datoer, afhængig af hvem der vinder). Denne dato skal aftales så runden efter KAN spilles rettidigt. I skal desuden kontakte Jesper Schou Nielsen på jsn@bnc.dk hvis I ikke kan nå at spille rettidigt. Turneringsledelsen kan scratche den ene spiller (eller begge), hvis man ikke får spillet rettidigt, og hvis der er stor risiko for at man ellers ikke når at blive klar til finalen d. 25.6.

Turneringsaftener

Der reserveres baner med egne mærker – dog tegner BTK baner til finalerne og enkelte andre aftener, hvor vi tilstræbe at lave nogle fælles klubturneringsaftener.

Første aften, hvor der BTK har tegnet baner til klubturneringskampe er mandag d. 6.6 (bane 1, 2 og 6). HS B har 1. prioritet til disse baner, da de første 5 kampe i B-rækken skal være afsluttet senest d. 7. juni. I det omfang HS B spillere ikke skriver (hurtigt), at de vil bruge banerne, så vil andre rækker kunne benytte banerne d. 6. juni.

Alle som ønsker at benytte klubturneringsbanerne d. 6. juni, bedes skrive her på facebookopslaget, som kommentar til dette opslag. Hvis nogen har lyst til at købe ind til noget brød/pålæg eller lignende, så skriv det også her. Dem som vil spise med bedes også skrive her. Udgiften deles mellem dem, som skriver de vil spise med.

Turneringsprogram

Her ses programmerne for alle rækker:

Find kontaktinfo om din modstander ved at logge ind i btktennis.halbooking.dk og søge på navn efter at have trykket dig ind på “Medlemsliste” ude til venstre. Husk, at du skal være logget ind for at se denne liste. Direkte link til medlemsliste.

Billeder fra 2015

Udkast af billeder fra klubmesterskabsvinder i single 2015