Tennissportens Dag

Udgivet af Rasmus Gråskov den

I BTK elsker vi tennis

Så meget, at vi synes mange flere bør dele glæden med os.
Derfor inviterer vi  til en sjov og hyggelig dag i klubben på den nationale tennisdag, lørdag den 30. april, hvor ALLE skal være velkomne til at prøve sporten af i en af dens mange former. Fra klokken 10 til klokken 13 vil vores dygtige trænere stå for masser af sjove aktiviteter og mulighed for frit spil.

Alle kan låne ketsjere og bolde, og der vil være en cheftræner i klubhuset til at svare på alle de spørgsmål, du måtte have om medlemsskab, træning, priser osv.

Vi lover god forplejning i vores hyggelige klubhus, så vær ikke bekymret for vejret.

TSD 16 2

Spar indskuddet
Beslutter du dig som ny for straks at blive en BTK’er, kan du specielt på Tennissportens Dag spare indskuddet (indmeldelsesgebyret) på 200-500kr afhængig af alder.

Konkurrence for nuværende melemmer

Er du medlem af klubben, håber vi også at se dig til tennissportens dag. For hvert ikke-medlem du tager med dig, får du nemlig et lod i lodtrækningen om fede præmier fra bl.a. CC Sportswear, Café Sisko og Matas. Det kan altså godt betale sig at tage vennerne, familien, naboerne eller kollegerne med under armen!

Tilmelding
Medlem eller ej, skal du være meget velkommen til gratis at tilmelde dig tilmelde dig her. Tilmeldingen er mest til indikation for os, så du må hellere end gerne tage en ven eller ti med i sidste øjeblik.

Programmet for aktiviteterne er:

Bane 1:

10:00-11:00 Fælles velkomst og begynderintroduktion for voksne og unge.

11:00-12:00 Introduktion til Cardio Tennis – fitness tennis med høj puls, høj musik og højt humør.

12:00-13:00 Frie spil og lege for alle aldre

Bane 2:

10:00-11:00 Introduktion til Familietennis for børnefamilier med børn fra 3-7 år. Vi leger med bold og motorik ved at tage på en “rejse” til f.eks. Afrika.

11:00-12:00 Minitennis – spil og lege for de yngste på små net med bløde bolde

12:00-13:00 Frie spil og lege for alle aldre
Øvrige fire baner:

Frit spil med hvem, du lyster. Vi stiller bolde og ketsjere til rådighed.

 

Bliv hængende til flasketurnering
Efter kl. 13 begynder den berømte flasketurnering for medlemmer – både gamle, nye og potentielle medlemmer. Flasketurneringen er en handicapturnering, hvor de stærke har det sværest og de nye har den største fordel – flest flasker på modstanderens banehalvdel. Det er kanonskægt og giver dig mulighed for at møde mennesker på tværs af hele klubben.