Tilbud til BTK medlemmer

BTK går op i at skabe de bedste rammer for vores medlemmer. Så derfor arbejder vi løbende på at give gode tilbud, som er udover arrangementer og andet som kontingentet i sig selv giver “adgang” til.

Nedenfor er har vi samlet de aktuelle tilbud for jer medlemmer:

Billedresultat for transocean sport

Tennisbolde

BTK bruger Dunlop Fort – All Court til træninger og holdkampe. Dunlop Fort – All Court er kanon gode top tennisbolde, som er turneringsgodkendte.

Vi sælger rør med 4 tennisbolde i for 50 kr. stykket. Boldende kan købes ved at henvende sig til trænerne eller formanden. Der skal minimum købes 2 rør af gangen. Så 100 kr. for 2 rør. Bolde kan købes gennem Karoline, Astrid og Silas, når de er i klubben.

Betalingen foregår til vores MobilePay nr. 88882 (Bagsværd Tennisklub).

 

Softballs tennisbolde

Turneringstennisbolde kan være rigtig svære at kontrollere. Derfor er softballs med lavere tryk og føling meget gode til at blive bedre til tennis hurtigere. Med softballs kan du vælge den bold, som passer godt til dit niveau eller din træningsøvelse og derfor undgå at tilegne forkerte vaneslag.

BTK sælger følgende softballs tennisbolde:

Rød bold – Orange bold – Grøn bold

Røde og orange købes i poser af 12 bolde til 130 kr. per pose. Grønne købes i trykrør med 4 stk. til 45 kr. stykket (min. køb 2 rør, dvs. 90 kr.)
Bolde kan købes gennem Karoline, Astrid og Silas, når de er i klubben.
Betalingen foregår til vores MobilePay nr. 88882 (Bagsværd Tennisklub).

Opstrengning

  • Få opstrenget din ketsjer billigt hos Morten Jørgensen, som også spiller i BTK. Han har mange forskellige strenge, bor tæt på og er super flink  Giv ham et kald på 30833965.
    Se strengeudvalg, priser og mere information i dette pdf dokument: Opstrengning.pdf
  • Vores formand Silas Pihl strenger både squash-, badminton- og tennisketchere op samt kan hjælpe med bordtennisbelægninger. Kontakt ham på formand.btk@gmail.com for nærmere information.