Seniortræning udendørssæson

Se aktuelle træningstider og datoer her.

Gratis træning

Alle vores medlemmer har mulighed for at deltage gratis i tennistræning.

1. holdstræning

Førsteholdstræningen er for klubbens bedste spillere.
Du er velkommen til at prøve at træne med på denne træning. Der er ingen træner, men der bliver sommetider arrangeret teknik og taktiktræning alt efter ønske og lyst.

Hyg-ind

Klubben tilbyder flere hyg-ind træninger, hvor spillerne blot møder op uden tilmelding. Hyg-ind er for spilleren, som selv kan serve og holde bolden i gang, så der kan spilles kampe. Ellers henviser vi til Voksenintroduktion og/eller begyndertræning.

Voksenintroduktion

BTK introducerer i samarbejde med DGI’s Bevæg Dig for Livet et nyt koncept ved navn ”Voksenintroduktion” i den kommende udendørssæson.
Timen ligger hver søndag kl. 10-­11.30, efter vores familietennis. Til Voksenintroduktion får seniorer, som er nybegyndere muligheden for at prøve tennissporten af til en meget fornuftig pris. Vælger man at melde sig ind i klubben efter forløbet får man desuden en ny ketsjer gratis med oven i hatten. Under forløbet har deltagerne fuld mulighed for booking af tennisbaner.

Pris: 275 kr.
Hvornår: 4 søndage af 1.5 time per gang.

 • Søndag d. 30 april, kl. 10-11.30
 • Søndag d. 7 maj, kl. 10-11.30
 • Søndag d. 14 maj, kl. 10-11.30
 • Søndag d. 21 maj, kl. 10-11.30

Begyndertræning

Træningen er for nybegyndere, som ikke helt føler sig sikker nok på banen til at kunne spille med til hyg-ind træningerne eller er lige på grænsen. Er du helt ny i tennis anbefaler vi meget vores Voksenintroduktionsforløb, da det hurtigt giver dig en god base for dit tennisspil.

Du kan tilmelde dig voksenintroduktion ved at klikke på det direkte link her og begyndertræning ved at klikke på det direkte link her. HUSK at logge ind før at tilmeldingsformularen bliver synlig. Du kan også tilmelde dig ved at gøre følgende:

 1. Klik ind på vores bookingside btktennis.halbooking.dk
 2. Log ind.
 3. Tryk på dropdown menupunktet “Tilmelding til træning / events”
 4. Klik på undermenupunktet hhv. “Senior begyndertræning” eller “Voksenintroduktion”.
Familietennis
Familietennis

VIGTIG! Husk at tilmelde dig senest mandag d. 15 april for at være sikker på at komme på hold fra første træningsdag.

Familietennis HVER søndag

Der er mange familier, der spiller tennis i BTK og familitennis har været en stor succes de sidste sæsoner.

BTK har i 2014/2015 udvidet og forbedret konceptet i samarbejde med DGI.
Der vil i 2016 blive arrangeret træning og leg for børn i 3 aldersgrupper.

 • 3-5 årige hvor mor/far eller anden voksen er med på banen hver gang
 • 5-7 årige hvor mor/far eller anden voksen er med på banen hver anden gang
 • 7-9 årige hvor mor/far eller anden voksen træner/spiller på banen ved siden af

Cardio Tennis

En anden nytænkende variant af sporten. Cardio Tennis er kæmpestort i USA, og BTK er med to uddannede trænere blandt de førende udbydere af aktiviteten i Danmark. Cardio Tennis er kort fortalt tennis med høj puls, høj musik og højt humør.

Vi bruger bløde bolde og derfor er Cardio Tennis i BTK besøgt af nybegyndere såvel som klubmesteren i herresingle A. Som noget nyt har vi indkøbt skridttællere, så du kan måle dine skridt og din forbrænding.

Læs mere om konceptet her.

Cardio-Tennis-Logo-300dpi-1

Padeltennispadel

Du har mulighed for også at booke Padeltennis med aktivt medlemskab. Padeltennisbanen kan bookes mandage og tirsdage kl. 16.00-21.00 samt søndag kl. 10.00-14.00.
Du booker en bane til padeltennis med dit almindelige medlemsskab på samme måde som bookning af øvrige tennisbaner. Padeltennis foregår ved Gladsaxe stadion.

Vi har i klubben rigtige bat og bolde, som kan lånes. Dette skal aftales med en træner således, at det bliver hentet og afleveret i klubben på tidspunkter, hvor trænerne er der. Du kan du skrive til klub.btk@gmail.com og høre mere.