Rangliste og udfordringskampe

Her på siden kan du finde den ranglisten, som løbende ændres og ranglisten, som er indberettet til Dansk Tennis Forbund, som ændres årligt inden sæsonstart. Vi bruger ranglisten hos DTF til at sætte vores holdkampe (m. forbehold for specielle regler).

Vi har indført en udfordringspyramide, som giver spillere mulighed for at udfordre andre spillere på højere niveau ift. ranglisten. Dette vil give mulighed for at få mere kamperfaring, gode sociale relationer samt danne bedre grundlag for vores rangliste.

Vi håber meget, at spillerne ser dette som en mulighed for god udfordring, udvikling og hyggelige stunder. Vi kender alle til, hvordan ens teknik og spilstil pludselig kan ændre sig fra træningsbanen til en rigtig kamp. Det mentale trænes netop også meget ved udfordringskampe.

Da det er nyt per sommeren 2019, så er alle velkomne til at give inputs til ændringer.

Følgende forslag er givet, men en færdig løsning er endnu ikke fundet:

  • Pointsystem. Kan blive meget avanceret at få til at give mening. Hvor mange point skal en vundet/tabt kamp give?
  • Vinder du over en person, rykker du over personen. Kan være en god start løsning, men måske for simpel, da niveau på dagen kan variere meget?
  • Udfordres du, så skal I spille kampen inden X dage, ellers taber du. Så undgår man at kampene trækker ud.
  • 1 eller kun 2 sæt, så der kan spilles flere kampe.
  • Kun én øverst. Den visuelle fremstilling er formentlig underordnet, så om de er 1 eller 3 i øverste lag er mindre vigtigt, hvis det ikke har betydning ift. udfordringsmuligheder.
  • Du kan udfordre alle på samme lag over dig og på laget over dig.

.