Racketlontræning

BTK udbyder Racketlon (”ketchersportens mangekamp”) til alle klubbens medlemmer! Racketlon består af bordtennis, badminton, squash og tennis – og er en sjov, varieret og fleksibel måde at få motion på.
Racketlontræninger i klubben er kendetegnet ved, at det er velegnet til hyg-ind: Man møder op og kan som regel altid finde nogen, som er på niveau med en selv i en eller flere af sportsgrenene.
Kom og vær med – uanset styrke!

Indendørssæson

I indendørssæsonen er det en oplagt mulighed for BTK medlemmer at prøve kræfter med Racketlon, da der er begrænsede tennismuligheder i forhold til udendørssæsonen. Har du lyst til at hygge dig med de forskellige sportsgrene og synes, at det lyder sjovt, så mød uforpligtende op på en af nedenstående træningsdage.

Seniorer kan som en del af indendørskontingentet deltage i mini-racketlon, når der er hyg-ind i sportshallen på Bagsværd Skole tirsdage kl. 19:00-22:00. Kom og vær med – uanset styrke! Seniorer kan også spille squash, som både arrangeres fast og kan arrangeres privat i blandt medlemmerne. Du kan følge i squash bookinger gennem vores Racketlon facebook-gruppe: www.facebook.com/groups/828713210560241.

Udendørssæson

I udendørssæsonen har vi ikke faste træninger til hyg-ind mini-racketlon eller squash. Fokuset er på udendørs tennis. Flere spillere er dog stadig interesserede i at spille racketlon, hvorfor det derfor også er muligt. Seniorer kan som en del af udendørskontingentet deltage i mini-racketlon og spille squash. Tidspunkter arrangeres ad-hoc i blandt medlemmerne. Kontakt Jesper Schou på mail jsn@semfocus.dk, hvis du er interesseret.