Turneringer i Racketlon

Racketlon er en stadig voksende sport, hvor Danmark er blandt de bedste i verden.

Danmark afholder i 2016 tre store turneringer, som er en rigtig god mulighed for både nye som erfarne spillere at spille racketlon og opleve de bedste racketlonspillere i verden. Der er rækker for alle niveauer (også i de internationale turneringer).
Her er en liste over tre turneringer i Danmark:

  • Danmarksmesterskaberne i Skinderskovshallen (Herlev) d. 6,7 og 8 Maj 2016

Bagsværd Tennis Klub vil være talstærkt repræsenteret til DM i Racketlon. Skriv gerne til os på traening.btk@gmail.com, hvis du fx er i tvivl om dit niveau. Det er en turnering, som er åben for alle uanset, hvad dit niveau er. Læs mere på DGI’s hjemmeside, hvor du også kan tilmelde dig.
Rækker: Junior, senior og veteran-rækker både i single og double

  • Nordic Racket Games Challenger i Vejen, Danmark (international turnering) d. 28-29 Maj 2016

Denne turnering er en god mulighed for at spille racketlon mod spillere fra andre lande. Det afholdes i Vejen for at øge interessen for sporten i Jylland. Vejen Idrætscenter arrangerede DM 2015 og har gode faciliteter både på og uden for banerne.
Du kan gå ind på Vejen Idrætscenters hjemmeside www.vejenic.dk og læse mere om idrætscenteret, overnatning mm.
Læs mere om turneringen og tilmeld dig her.
Rækker: Junior, senior og veteran-rækker både i single og double

  • FIR World Double Championships i Birkerød, (international turnering) d. 28-31 Juli 2016

Danmark har fået æren af at afholde VM i double 2016. Det afholdes i Birkerød, hvor Rudersdal Racketlon har hjemmebane. Der kommer uden tvivl til at være mange af verdens bedste spillere, men vil samtidig også være en god mulighed for nybegyndere at prøve sporten ved et stort internationalt arrangement. Mange af BTK’s medlemmer deltager ved VM, så hvis du vil være med, vil vi glæde os at se dig til turneringen.
Læs mere om turneringen og tilmeld dig her.
Rækker: Junior, senior og veteran-rækker både i single og double

Tilmelding til turneringer

Hvis du vil spille internationale turneringer skal du betale spillerlicens først. Du kan eventuelt snakke med Jesper Schou Nielsen eller andre du ved spiller Racketlon eller sende en mail på traening.btk@gmail.com. Du kan også gå direkte ind og oprette dig som medlem og betale ved at klikke dig igennem her.

Tilmelding til DM kræver ingen licens. Du kan blot tilmelde dig på DGI’s hjemmeside via linket her.