Om klubben

“BTK er en klub, hvor det sociale er det vigtigste – men vi kan også godt li’ at vinde tenniskampe!”

Bagsværd Tennisklub er en meget traditionsrig klub med 83 år på bagen, og i løbet af disse år er der skabt nogle fantastiske og meget stabile traditioner som især på det sociale område har været til stor gavn for mange af klubbens medlemmer.

Træning for junior og senior
Vi lægger stor vægt på at der arrangeres træning for alle unge medlemmer mellem 3 og 18 år såvel i udendørssæsonen som indendørssæsonen.
Se flere informationer om klubbens tilbud til juniorer under menupunktet “Junior”.

For de voksne er der mulighed for træning hver tirsdag aften i udendørssæsonen og for de lidt mere øvede om torsdagen.
Se flere informationer om seniortræning under menupunktet “Senior”.
Vi opfordrer alle mBTK om klubbenedlemmer, juniorer som seniorer, til at booke baner og spille så meget de har lyst og tid til.

Familietennis
I 2012 lancerede vi  “familietennis” hvor medlemmerne kan tage deres små børn (fra 3 år) med så de kan lege og spille tennis mens de voksne og store børn spiller ved siden af. Det har været en stor succes og det fortsætter vi selvfølgelig med. Dette vil foregå hver søndag i løbet af sæsonen. Trænerne opdaterer løbende om arrangementerne og træninger på Facebook, så gå ind og synes godt om Bagsværd Tennisklubs facebookside her.

Mere end “bare” tennis
I BTK tilbyder vi også racketlon der er ketchersporternes mangekamp.
Man spiller med (mod!) hinanden i bordtennis, badminton, squash og tennis i et sæt til 21 i alle 4 discipliner. Den der har vundet flest points i alt vinder kampen – hvert point tæller!
Racketlon er sjovt for alle uanset om man er ekspert eller nybegynder. Hør mere om racketlon i BTK ved at skrive til traening.btk@gmail.com.
Padeltennis er det nyeste skud på stammen af sjove ketcherspil og BTK er klar til at tilbyde medlemmerne padeltennis på Gladsaxe Kommunes nye Padeltennisbane.

I Bagsværd Tennisklub byder vi alle velkomne!