Juniortræning indendørssæson

Siden her kan afvige fra, hvad vi udbyder fra år til år grundet banetider og en masse andet. Se aktuelle træningstider her og følg med i nyhedsbrevene og på facebook.

Skumtennis

Det populære skumtennis en fast aktivitet i indendørstræningen. Træningstimerne ligger så vidt muligt samme ugentlige tidspunkter som udendørstræningtimerne.

Skumtennis forbedrer din teknik, kondition og taktik. Skumbolden bevæger sig langsommere og hopper lavere, hvilket gør det lettere at øve teknikken. Banen er mindre og du kan have bedre tid til at stille dig i korrekt position til dit slag. For begynder kan det være en stor fordel at spille skumtennis i indendørssæsonen, så du er klar til en ny udendørssæson med forbedret teknik.

Føler du at din teknik er uforbederlig, så er skumtennis også godt for taktikken og konditionen, da det kan være sværere at afgøre duellerne end i normal tennis. På trods af at banen er mindre, så skal du nok få sved på panden, da bolden også kommer hurtigere tilbage. Ligegyldigt niveau vil det for rigtig mange være sjovt at slå hårdt til bolden uden af den flyver ud i busken.

pige-skumbold

Cardio Tennis – Cardio-tennis (“tennis fitness”) er en hyggelig og sjov måde at få motion på.

Squash – Der vil også være mulighed for at spille squash med træner. Det vil foregå søndage og vil blive meldt ud på facebook og opdateret her. Ved du allerede nu, at du er interesseret, så kan du skrive uforpligtende til traening.btk@gmail.com.

Familietennis – Vi prøver hvert år, at prioritere familietennis, hvis vi kan få rimelige banetimer. Følg med i nyhedsbreve, på træningsoverblik osv. for aktuelle træningstider. Det er for forældre og deres børn mellem 3-9 år.

Facebook – Vi har to lukkede grupper for BTK medlemmer, der er interesserede i træningsopdateringer eller Racketlon og squashtræning.

Vi opfordrer alle BTK medlemmer, som deltager i træning til at tilmelde sig den første gruppe.

Der kan være andre aktiviteter, som ikke er nævnt i ovenstående tekst, derfor er her også et træningsskema for så vidt muligt at samle alle aktiviteter.

Tilmelding til træningen

Når du har betalt indendørskontingent, skal du HUSKE at tilmelde dig træningen ved at sende en mail med ønskede træningstidspunkt til traening.btk@gmail.com. Først når du modtager bekræftelse fra cheftræneren, er du tilmeldt og sikret plads på holdet.