Indendørssæson

Siden her kan afvige fra, hvad vi udbyder fra år til år grundet banetider og en masse andet. Se aktuelle træningstider her og følg med i nyhedsbrevene og på facebook.

Skumtennis

Det populære skumtennis og Mini-Racketlon er en fast del af indendørstræningen.

Skumtennis forbedrer din teknik, kondition og taktik. Skumbolden bevæger sig langsommere og hopper lavere, hvilket gør det lettere at øve teknikken. Banen er mindre og du kan have bedre tid til at stille dig i korrekt position til dit slag. For begynder kan det være en stor fordel at spille skumtennis i indendørssæsonen, så du er klar til en ny udendørssæson med forbedret teknik.

Føler du at din teknik er uforbederlig, så er skumtennis også godt for taktikken og konditionen, da det kan være sværere at afgøre duellerne end i normal tennis. På trods af at banen er mindre, så skal du nok få sved på panden, da bolden også kommer hurtigere tilbage. Ligegyldigt niveau vil det for rigtig mange være sjovt at slå hårdt til bolden uden af den flyver ud i busken.

pige-skumbold

Mini-Racketlon – BTK medlemmer har mulighed for at spille flere forskellige sportsgrene alt efter lyst. De fleste træninger er meget fleksible og spillerne vælger hovedsageligt, hvad de har lyst til at spille (skumtennis, bordtennis eller badminton).

Cardio Tennis – Cardio-tennis (“tennis fitness”) er en hyggelig og sjov måde at få motion på.

Familietennis – Vi prøver hvert år, at prioritere familietennis, hvis vi kan få rimelige banetimer. Følg med i nyhedsbreve, på træningsoverblik osv. for aktuelle træningstider. Det er for forældre og deres børn mellem 3-9 år. Det er en sjov og god måde at starte søndagen.

Facebook – Vi har to lukkede grupper for BTK medlemmer, der er interesserede i træningsopdateringer eller Racketlon og squashtræning.

Vi opfordrer alle BTK medlemmer, som deltager i træning til at tilmelde sig den første gruppe.

 

Senior

Squash – Som en del af indendørsmedlemskabet kan seniorer frit booke squashbaner i Skinderskovhallen. BTK har bolde og ketchere, som du kan låne. Der vil løbende blive arrangeret fællesbookinger, som alle er velkomne til at deltage i. Der vil løbende blive skrevet om arrangeret fællesbookinger og relevant info om squash på en lukket facebook gruppe her www.facebook.com. Det er en separat lukket gruppe, da det kun er for BTK medlemmer. Er du interesseret skal du blot ansøge om at komme med i gruppen.

Indendørs tennis i Skinderskovhallen – Klubben 1-2. holds spillere kan indgå i en rotationsordning, hvor der spilles tennis indendørs i Herlev Skindeskovhallen.

Padel Tennis i Ballerup Indoor Club – BTK tilbyder, at medlemmer kan købe et Padel Tennis medlemskab, som giver mulighed for at booke baner i Ballerup Indoor Club til nedsat pris.