Holdkampe (holdturneringen)

Senior

BTK stiller i år med:

3 rene herrehold, 2 rene damehold, 1 mixhold (hverdage) og et 40+ veteran mix.

For at spille holdkampe skal du have medlemskab i BTK og oprette dig på holdsport.

For at filtrere i notifikationer osv. så er der i holdsport på nuværende tidspunkt følgende kategorier (også andre end til holdkampe):

Spillere som før den 15 maj 2018 har meldt status på aktiviteter er derfor også blevet rykket til disse kategorier. Alle damer er på damehold og alle herrer er på herrehold. Hvis du før d. 15 maj, hvor holdene blev oprettet allerede havde meldt en status på fx Damedouble, ja så er du også på Damedouble holdet. Du kan frit vælge hvilke hold du vil være en del af. Dvs. ønsker du kun at spille Veterankampe, så kan du fx melde dig af Herrehold, så du ikke modtager notifikationer herfra.

 

 

Husk på, at vi så vidt muligt altid prøver at lade holdsport afspejle den opdaterede information omkring BTK’s holdkampe.

Se opdateret information om kampe/stillinger osv. på Dansk Tennis Forbunds side: http://legacy.tennis.dk/htap.aspx#

 

Alle aktiviteter fra holdsport er synkroniseret ind i vores kalender , se enten forsiden eller btktennis.dk/kalender.

Se inddeling af hold for i år (hvilke hold spiller mod hvem):

 

Nyttige  links:

 

 

Junior

BTK stiller desværre ikke med juniorhold i udendørssæsonen 2018, da der var for få tilmeldte ved spørgerunden tidligere på året.

Det har også været svært at finde holdledere, hvilket er krævet for, at det hele går op.

Er du/dit barn interesseret i at spille næste år, så er du velkommen til at høre omkring dig og samle flere interesserede.

 

Du kan skrive til traening.btk@gmail.com for mere information.

Hvis du er interesseret i at spille holdkampe, skal du ikke tøve med at skrive en mail til  traening.btk@gmail.com – så forsøger vi at finde et hold, der passer til netop dit niveau.