Banebooking og betaling

Elektronisk system til banebooking og indmeldelse
BTK har indført elektronisk banebooking, medlemsregistrering og betaling. Klik her på btktennis.halbooking.dk, hvorefter du kan indmelde dig, logge ind som eksisterende medlem og booke baner. Det betyder, at du kan booke din bane derhjemmefra, få et overblik over ledige baner, se hvornår der er træning eller turneringskampe på banerne og meget, meget mere.
Systemet er kendt fra mange andre tennisklubber og sportsklubber. Det er enkelt at booke baner og ændre sine oplysninger (hvis du flytter, får ny mailadresse eller får nyt tlf.nr.).

Hvordan booker jeg så en bane?
Når betalingen er registreret i vores nye system, vil du have mulighed for at kunne booke baner. Dette gøres ved at logge ind med dit medlemsnummer (det samme som sidste år) i øverste højre hjørne, og taste de 4 første cifre i din fødselsdato som pinkode. Det er vigtigt, at du opdaterer dine oplysninger og indtaster din e-mailadresse. Vi bruger din e-mail til at give besked om dine bookinger samt nyhedsbreve med videre fra BTK.
For at booke en bane skal du vælge en medspiller, som også er medlem i Bagsværd Tennisklub. Du kan søge efter din medspillers navn eller medlemsnummer. Det er også muligt at booke baner på skærmen i klubhuset.

Det er muligt at have to aktive banebookninger af gangen.

BTK's banebooking system

BTK’s banebooking system