Saltobrikker og nøgleboks – VIGTIG!

Udgivet af Formand BTK

Kære bestyrelse og alle med saltobrik,

VIGTIG!
Med besked fra kommunen har vi fået fortalt, at vi IKKE må have saltobrik i nøgleboksen. Saltobrikken er personlig og evt. misbrug og ødelagte til vil blive hæftet op på den som ejer saltobrikken. 
Saltobrikken må derfor kun lånes ud til folk, som man stoler meget på og kun i kortere perioder. 
Der må kun ligge den systemnøgle i nøgleboksen lige pt. 
Koden til nøgleboksen laves snarest om til 0085 (85 år jubilæum)
Skriv til mig, hvis I har brug for at andre låner saltobrikker i længere perioder og at nogen får koden til nøgleboksen. Jeg står med også ansvaret overfor kommunen.
Ellers må medlemmet få en saltobrik fra kommunen. 
Lige meget hvor besværligt eller ærgerligt det er, hvilket jeg også synes, ja så er det vigtigt, at ovenstående bliver overholdt. Der vil være og der har allerede været medlemmer, som blandt andet også har spurgt mig om at få adgang til diverse. 
Det burde ikke være nødvendigt for nogle medlemmer at have en saltobrik nu, da klubhuset åbner kl. 6 om morgenen og lukker kl. 23 om aftenen efter, at jeg har aftalt dette med kommunen. 
Giver dette irriterende begrænsninger, så kontakt mig – så må vi se om der kan findes en løsning.
OBS! Det er derfor vigtigt, at vi alle hjælpes ad med at sige til medlemmer, at dørene skal være lukkede, når vi nærmer os aftenen eller kan de ikke lukke automatisk. Dobbeltdøren har vi pt. ikke salto på, da kommunen vurderede, at det ikke var nødvendigt. Derfor skal denne låses indefra af medlemmer eller af trænere om aftenen ellers vil klubben fortsat stå åben om natten. Måske får vi ændret dette, men det vil koste …
Over and out ! 🙂 
Ha’ det godt 🙂